Deze prachtige vrijstaande woning hebben wij onlangs verder mogen verduurzamen middels het plaatsen van 62 zonnepanelen, verspreid over meerdere dakvlakken.

Wanneer je Volendam binnenrijdt kun je er haast niet omheen: de prachtige vrijstaande woning aan de Kathammerzeedijk 30 in Volendam. Een mooie opdracht voor onze monteurs en hopelijk inspireert het iedereen die Volendam binnenrijdt om ook over te gaan op de aanschaf van zonnepanelen!

PS: als je goed kijkt zie je op het oranje dak ook de honderden panelen op het Don Bosco College die we daar hebben geplaatst!

Bent u opzoek naar meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Volendam? Of bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor zonnepanelen Volendam? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan.

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.