Dak van het Don Bosco College Volendam

Voirge week plaatste Smit Zonnepanelen in opdracht van de SKOV een imposante zonnepaneleninstallatie. 

In 2020 plaatste Smit Zonnepanelen in opdracht van de SKOV een imposante zonnepaneleninstallatie. Op het dak van het Don Bosco College Volendam werden 360 panelen geplaatst van 330 wattpiek met een totaal vermogen van 118800 Wp. Niet alleen wordt de middelbare school op deze manier een duurzamere leeromgeving, ook is er op het dak van de kantine een klein zonnepaneelsysteem neergelegd t.b.v. van educatie. Leerlingen van de bèta vakken kunnen de werking van de zonnepanelen zien en de opbrengsten monitoren.

Bent u opzoek naar meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Volendam? Of bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor zonnepanelen Volendam? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan.

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.