Plaatsing 36 zonnepanelen en twee laadpalen bij Lou Buijs B.V. in Volendam

Loodgieters- en dakdekkersbedrijf Lou Buijs B.V. heeft onlangs hun bedrijfspand flink verduurzaamd. Zo hebben zij 36 zonnepanelen en twee laadpalen van Zaptec Pro laten plaatsen door Smit. 

De combinatie van zonnepanelen en laadpalen is ideaal. Door plaatsing van de zonnepanelen kunnen de elektrische auto’s van werknemers en klanten, via de aangesloten laadpalen worden opgeladen met eigen opgewekte zonne-energie. Duurzaam en goed voor de portemonnee dus!

Wilt u ook net als Lou Buijs B.V. zonnepanelen in combinatie met laadpalen laten installeren? Of wilt u alleen investeren in zonnepanelen? Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden voor uw situatie! Vraag nu een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan!

Meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen op uw bedrijfspand?

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.