Plaatsing 49 zonnepanelen en vervanging van de hoofdverdeler bij VvE Lindestate in Purmerend

Gelegen aan de Beukenlaan in Purmerend ligt woontoren Lindestate. Smit Zonnepanelen heeft in opdracht van VvE Lindestate 49 zonnepanelen mogen plaatsen en heeft daarnaast de hoofdverdeler van de woontoren vervangen. Het vervangen van de hoofdverdeler was een belangrijke stap om de efficiëntie en veiligheid van het systeem te waarborgen, waardoor de bewoners nu kunnen genieten van een betrouwbare stroomvoorziening.

Ook heeft Smit de VvE geholpen bij de aanvraag van de Scope-12 keuring. Bij de Scope-12 keuring vindt er een complete inspectie plaats van de zonnepaneleninstallatie door een onafhankelijke partij, om te kijken of de installatie aan alle voorwaarden voldoet en (brand)veilig is.

Voor de bewoners van de Lindestate zorgt de plaatsing van de zonnepanelen voor een verlaging van de energierekening en geeft het ze de mogelijkheid om energiezuiniger te wonen.

Meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen bij een VvE? Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan!

Meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen op uw bedrijfspand?

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.