Plaatsing van 39 zonnepanelen op het bedrijfspand van Bouwdam.

Onlangs heeft Smit 39 zonnepanelen van 415 wattpiek i.c.m. micro omvormers geplaatst bij bouwbedrijf Bouwdam in de Marconistraat te Volendam.

Het bouwbedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Met de plaatsing van zonnepanelen op hun bedrijfspand heeft Bouwdam weer een stap in de goede richting gezet.

Smit Zonnepanelen heeft naast het leveren van zonnepanelen, Bouwdam ook geholpen met de aanvraag voor een EIA-regeling en een scope 12 keuring.

Wilt u net als Bouwdam investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen? Dat kunt u voordelig doen door gebruik te maken van de Energie-investeringsaftrek (EIA). Via de EIA-regeling kunt u een percentage van het investeringsbedrag van de zonnepanelen ten laste van de fiscale winst brengen. Bij het gebruik van de EIA-regeling heeft u dus dubbel voordeel: uw energiekosten gaan omlaag én daarnaast betaalt u ook nog eens minder belasting!

Bent u opzoek naar meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Volendam? Of bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor zonnepanelen Volendam? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan.

Plan een gratis adviesgesprek in voor zonnepanelen op uw bedrijfspand!

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.