Zuivelboerderij Henri Willig te Katwoude

Op de zuivelboerderij van Henri Willig in Katwoude zijn 96 panelen geplaatst. 

Bij het verwerken van zuivel wordt veel energie verbruikt. Hier wilde Henri Willig iets aan doen, en tevens zorgen voor een verminderde CO2 uitstoot. Zonnepanelen van Smit zijn natuurlijk een mooie stap in die richting!

Bij Smit Zonnepanelen is het mogelijk om ook bij u in Katwoude zonnepanelen te komen plaatsten. Onze ervaren installateurs komen bij u op locatie. Wij bieden talloze oplossingen die voor elk soort dak geschikt zijn. Door het plaatsen van zonnepanelen zorgt u voor een lagere energierekening en draagt u bij aan een duurzame toekomst.

Bent u opzoek naar meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Katwoude? Of bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor zonnepanelen Katwoude? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan.

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.