Van den Hogen bouwbedrijven Volendam

Van den Hogen Bouwbedrijven is flink aan het verduurzamen.

Ook Van den Hogen bouwbedrijven uit Volendam is aan het verduurzamen. Smit Zonnepanelen heeft een prachtig systeem van 60 zonnepanelen op het bedrijfspand van Van den Hogen Bouw geplaatst, hier zullen ze het grootste deel van hun eigen gebruikte energie mee opwekken. De panelen hebben een vermogen van 330 WP en zijn voorzien van een Solar Edge optimizer, zo wordt de maximale opbrengst uit ieder paneel wordt gehaald en daarbij is elk paneel afzonderlijk te monitoren middels een app. Een ander bijkomend voordeel van het gebruik van optimizers is dat de schaduw of vervuiling op het ene paneel geen invloed heeft op de andere panelen, hierdoor is de opbrengst aanzienlijk hoger dan een normale seriële omvormer.

Daarnaast is ervoor gekozen om het zonnepanelensysteem te koppelen aan de brandmeldinstallatie. Bij een brandmelding of calamiteit wordt de spanning van het gehele zonnepanelensysteem teruggebracht tot 1 volt per paneel, hierdoor is het systeem zeer veilig voor de hulpdiensten.

Bent u opzoek naar meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Volendam? Of bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor zonnepanelen Volendam? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan.

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.