Plaatsing van 50 zonnepanelen bij Tuijp Keuken & Bad Volendam.

Smit Zonnepanelen heeft 50 zonnepanelen van 405 wattpiek i.c.m. een Solart Edge omvormer en power optimizers mogen plaatsen bij Tuijp Keuken & Bad Volendam. Met deze 50 zonnepanelen wordt de energie die in de winkel gebruikt voor een groot deel gegenereerd op duurzame wijze. Dat is natuurlijk een mooie stap in de goede richting!

Smit heeft naast het leveren en plaatsen van de zonnepanelen, Tuijp Keuken & Bad ook geholpen met de aanvraag voor een EIA-regeling en een scope 12 keuring.

Wilt u net als Tuijp ook investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen? Dat kunt u voordeling doen door gebruik te maken van de Energie-investeringsaftrek (EIA). Via De EIA-regeling kunt u een percentage van het investeringsbedrag van de zonnepanelen ten laste van de fiscale winst brengen. Bij het gebruik van de EIA-regeling heeft u dus dubbel voordeel: uw energiekosten gaan omlaag én daarnaast betaalt u ook nog eens minder belasting!

Bent u opzoek naar meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Volendam? Of bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor zonnepanelen Volendam? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan.

Plan een gratis adviesgesprek in voor zonnepanelen op uw bedrijfspand!

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.