Plaatsing 78 zonnepanelen op bedrijfspand Simple Numbers.

In opdracht van tegelzettersbedrijf Schilder BV, heeft Smit Zonnepanelen op het bedrijfspand van Simple Numbers 78 zonnepanelen van 410 wattpiek i.c.m. een Solar Edge omvormer en power optimizers, mogen plaatsen.

Naast het leveren en plaatsen van de zonnepanelen heeft Smit, de opdrachtgever ook geholpen met de aanvraag voor een EIA-regeling en een scope 12 keuring.

Wilt u ook investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen? Dat kunt u voordeling doen door gebruik te maken van de Energie-investeringsaftrek (EIA). Via De EIA-regeling kunt u een percentage van het investeringsbedrag van de zonnepanelen ten laste van de fiscale winst brengen. Bij het gebruik van de EIA-regeling heeft u dus dubbel voordeel: uw energiekosten gaan omlaag én daarnaast betaalt u ook nog eens minder belasting!>

Bent u opzoek naar meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen in Volendam? Of bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor zonnepanelen Volendam? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan.

Plan een gratis adviesgesprek in voor zonnepanelen op uw bedrijfspand!

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.