Plaatsing zonnepanelen aan De Vrije Kade in Amsterdam

Nieuwbouwproject De Vrije Kade, gelegen aan de IJ-oevers in Amsterdam, is onlangs door Smit Zonnepanelen voorzien van diverse zonnepaneleninstallaties. Het nieuwbouwproject bestaat in totaal uit 108 nieuwbouwwoningen, bestaande uit appartementen, stadswoningen en eengezinswoningen. De Vrije Kade ligt op nog geen 10 minuten fietsen van de pont naar Amsterdam CS en is daarom een gewilde spot.

Door het plaatsen van de zonnepanelen kunnen de bewoners van De Vrije Kade straks niet alleen energiezuiniger wonen, maar zullen zij ook profiteren van een lagere energierekening.

Op zoek naar meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen bij nieuwbouwprojecten? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek bij ons aan.

Meer informatie over het plaatsen van zonnepanelen bij nieuwbouwprojecten?

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.