Plaatsing 112 zonnepanelen bij BodyResults

Smit Zonnepanelen heeft bij sportschool BodyResults in Volendam 112 zonnepanelen mogen plaatsen. Bij de aanleg en installatie van de zonnepanelen houden we altijd rekening met de dakconstructie en het gewicht wat het dak kan dragen. Hoewel we natuurlijk het dakoppervlakte zo goed mogelijk willen benutten, is het zoals hier bij BodyResults, niet altijd mogelijk om het hele dak vol te leggen met panelen i.v.m. de dakconstructie en de daarbij horende veiligheidsregels. Toch heeft BodyResults met de plaatsing van 112 zonnepanelen een duurzame stap in de goede richting kunnen zetten. Naast het leveren en plaatsen van de zonnepanelen heeft Smit ook nog het hele pand mogen voorzien van duurzame LED-verlichting.

Wilt u net als BodyResults investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag bij het verduurzamen van uw bedrijfspand!

Plan een gratis adviesgesprek in voor zonnepanelen op uw bedrijfspand!

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.