SDE++ subsidie aanvragen

De aanschaf van zonnepanelen is goed voor het milieu en om de aanschaf van een zonnepaneleninstallatie voor bedrijven te stimuleren heeft de overheid de SDE++ subsidie in het leven geroepen. Zo versnelt de overheid de energietransitie en verlaagt het de CO2-uitstoot. In dit artikel vertellen we meer over het aanvragen van de SDE++ subsidie. 

Voor wie is de SDE++ subsidie bedoeld? 

De SDE++ subsidie is bedoeld voor bedrijven met een grootverbruikersaansluiting, dat is een energie-aansluiting groter dan drie keer 80 ampère. 

Het betreft veelal bedrijven in de sectoren:

  • Industrie
  • Mobiliteit
  • Utiliteit
  • Handel
  • Landbouw en de gebouwde omgeving

Benieuwd of u ook in aanmerking komt voor deze subsidie? Vraag dan een adviesgesprek aan

Vanaf wanneer kunt u de SDE++ subsidie aanvragen? 

Van 28 juni tot 6 oktober kunt u de SDE++ subsidie aanvragen. Het beschikbare budget bedraagt 13 miljard euro. Wacht niet te lang want op = op en het verzamelen van de juiste documenten vergt ook nog tijd. 

Wanneer u Smit Zonnepanelen kiest als installateur ontzorgen wij u volledig met de subsidieaanvraag. U dient alleen de juiste documenten aan te leveren, wij doen derest. 

Wanneer liggen de zonnepanelen op m'n dak?

Naar verwachting zit er een half jaar tussen het moment van de aanvraag tot het daadwerkelijk ontvangen van de subsidie én het plaatsen van de zonnepanelen. 

We vertellen u graag meer in een persoonlijk en geheel vrijblijvend gratis adviesgesprek. Tientallen bedrijven in de regio gingen u voor! 

 

Vragen over SDE++ subsidie?

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.