ISDE: Recordaantal bedrijven vraagt subsidie aan voor zonnepanelen in de maand maart

In de maand maart in 2022 heeft een recordaantal van 191 bedrijven via de Investeringssubsidie Duurzame Energie en energiebesparing (ISDE) subsidie aangevraagd voor windmolens en zonnepanelen.

Daarmee is het in maart aangevraagde subsidiebedrag voor zonnepanelen naar het op een na hoogste niveau gestegen sinds de start van de subsidieregeling in januari 2021. Enkel afgelopen november werd voor een hoger bedrag subsidie aangevraagd, alhoewel het aantal subsidieaanvragen toen dus lager was dan nu. 

Naar verwachting komt dit door toenemende bewustwording omtrent duurzame energie en de steeds verder stijgende gasprijzen als gevolg van de onrust in Oekraïne. 

Binnen Smit ervaarden wij in de maand maart ook een explosieve groei in het aantal aanvragen van bedrijven én particulieren. 

Laat u gratis en vrijblijvend adviseren door de experts van Smit

We kunnen ons voorstellen dat u nog veel vragen heeft tijdens uw oriëntatie voor de aanschaf van zonnepanelen. Onze experts adviseren u hier graag over door al uw vragen te beantwoorden en advies te geven over uw specifieke situatie. Dit doen wij dagelijks voor vele huishoudens en bedrijven in de regio via een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Vraag deze vandaag nog aan! 

Vragen over subsidies van zonnepanelen?

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.