Nederland produceerde in maart 70 procent meer zonne-energie

Nederland heeft in de maand maart 70 procent meer zonne-energie geproduceerd ten opzichte van vorig jaar. Dat is grotendeels te danken aan het bijna verdubbelde aantal zonuren, maar ook aan extra zonnepanelen.

Waar het KNMI vorig jaar maart 139 zonuren telde, waren dat afgelopen maand maar liefst 259 zonuren! Goed nieuws natuurlijk voor de klanten van Smit Zonnepanelen. Door dit grote aantal zonuren verzorgden zonnepanelen 14 procent van de elektriciteitsvraag in Nederland. Dat staat ongeveer gelijk aan het elektriciteitsverbruik van de provincie Noord-Brabant. 

Het Klimaatakkoord streeft naar minimaal 70 procent hernieuwbare stroom in 2030 dus we zijn met zijn alle op de goede weg! 

Laat u gratis en vrijblijvend adviseren door de experts van Smit

We kunnen ons voorstellen dat u nog veel vragen heeft tijdens uw oriëntatie voor de aanschaf van zonnepanelen. Onze experts adviseren u hier graag over door al uw vragen te beantwoorden en advies te geven over uw specifieke situatie. Dit doen wij dagelijks voor vele huishoudens en bedrijven in de regio via een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Vraag deze vandaag nog aan! 

Meer informatie over zonnepanelen.

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.