Investeer nog in zakelijke zonnepanelen vóór het einde van 2023!

Vaak investeren bedrijven jaarlijks te weinig waardoor er niet optimaal geprofiteerd wordt van het belastingvoordeel waar een ondernemer gebruik van kan maken.

Met de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) kan 28% tot een bedrag van ongeveer 63.000 euro van de fiscale winst worden afgetrokken. Daarnaast kan er bij de aanschaf van zonnepanelen ook nog geprofiteerd worden van de EIA-subsidie. Met de Energie-investeringsaftrek (EIA) kan nog eens 45% van het investeringsbedrag van zonnepanelen van de fiscale winst worden afgetrokken. Dit betekent dat meer dan 70% van het investeringsbedrag op zonnepanelen mag worden afgetrokken van de fiscale winst. Een flinke besparing dus voor bedrijven!

Vanaf 1 januari 2024 wordt de EIA-subsidie structureel verlaagd naar 40%. Als bedrijf kun je dus alleen dit jaar nog profiteren van het grote voordeel. Vraag daarom nu nog een adviesgesprek bij ons aan en profiteer nu het nog kan!

Meer informatie over zakelijke subsidies voor zonnepanelen?

Zonnepanelen installeren?

Smit Zonnepanelen staat voor u klaar. Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan en laat Smit uw zonnepanelen installeren.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.